Комфортни материали в спалнята

Памук

Памукът е един от най-популярните материали за спални принадлежности. Той е мек, дишащ и устойчив на износване. Лекото усещане и способността на памука да поглъща влагата го правят идеален за чаршафи, калъфки за възглавници и завивки.

Лен

енът е натурален материал, който се отличава със своята издръжливост и дишащи свойства. Той е прохладен и притежава антибактериални и хипоалергенни свойства. Ленените чаршафи и завивки са подходящи за лятните месеци.

Жакард

Жакардът е плътна и издръжлива материя, която се използва често за изработка на спални комплекти. Той може да има различни десени и украси и придава луксозен вид на спалнята.

Сатен

Сатенът е гладък материал, който създава ефект на блясък. Той е мек, лек и се характеризира със своята изящност. Сатенените чаршафи и завивки придават шик и комфорт на спалнята.

Микрофибър

Микрофибърът е изкуствен материал, който се отличава с мекотата и устойчивостта си. Той е лек, бързосъхнещ и притежава добри антиалергични свойства. Микрофибърните чаршафи и завивки са практични и лесни за поддръжка.  
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *