Гардеробът е важна част от всяка спалня. Независимо от размера на стаята, правилниятщеосигури много място за съхранение на дрехи и аксесоари. В малките спални, изборът на гардеробможе да бъде предизвикателство и да Ви затрудни как да организирате дрехите си.

В тази статия, ние от мебели Нипес ще Ви дадем няколко съвета за това как да изберете подходящия гардероб за малки стаи. 

На какво трябва да обърнете внимание? 

  • Първата стъпка при избора е да измерите пространството, с което разполагате. Това ще помогне да определите какъв е правилния размер и кое е най-подходящо място да го поставите. 
  • Формата е също много важна. Когато място е ограничено, можете да изберете модел със заоблени ъгли или ъглов. Така ще спестите място.
  • Плъзгащите се врати  са отличен избор за малки стаи, тъй като не изискват допълнително място за отваряне на вратата. 
  • Огледалото е задължителен елемент. То увеличава усещането за простор и ще осигури необходимото място за гримиране и преобличане.
  • В малките стаи е важно да има добра организация. Изберете гардероб с много рафтове, кутии и шкафчета, които ще помогнат да организирате вещите си. 

Нашите съвети ще Ви помогнат да изберете правилния гардероб за малки пространства. Ние Ви съветваме да помислите внимателно за нуждите си и да изберете практичен, функционален и удобен за употреба модел. 

Не се притеснявайте да потърсите съвет от специалисти, които да Ви помогнат с професионален съвет. Свържете се с нас на телефон: 0889 630 030.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *